Left Foot Inc | Razvoj Android Aplikacija | Izrada sajta | Stanoja Glavaša 13/17, 11000 Beograd, Cvijićeva 10, 26000 PančevoNovi Sad Smart City
projekat
FP7 SocIoTalNaša Android aplikacija
Droid Market
dostigla
70,000 download-a

 

Formular,Izrada sajta, izrada logoa, Left Foot Design

Android | Razvoj android aplikacija

Povoljan razvoj android aplikacija više nije mit u Srbiji! Budite u trendu sa ostatkom sveta i postanite dostupni vašim klijentima tako što će Vaša android aplikacija biti na njihovim telefonima.

Nudimo Vam brz i kvalitetan razvoj aplikacija za android telefone po povoljnim cenama! Koristimo najnovije tehnologije kako bi Vama omogućili potpun užitak Android platforme: šaljite najnovija obaveštenja vašim klijentima direktno na njihov telefon, omogućite im da Vaše vesti sa socijalnih mreža prate uvek i svuda!

Izrada android aplikacija beograd

Razvijamo Android aplikacije za sve namene, a nudimo posebne pogodnosti za razvoj aplikacija za:

Kontaktirajte nas radi dogovora

Zbog velikog interesovanje ovde možete pogledati okvirnu ponudu za razoj Android aplikacije koja odgovara kategoriji vesti npr, B92, Blic, prezentacija opština, gradova i sl.

Zašto Android?

Android platforma omogućuje Vam daleko efikasnije poslovanje za širok spektar poslovanja:

  • Komercijala – više nije neophodno da Vaši ljudi na terenu koriste skupocene uređaje, na telefonima koji su reda nekoliko stotina eura Android aplikacija će besprekorno funkcionisati. Mi Vam omogućujemo i daleko jefitiniji razvoj nego što je to bio za Windows Mobile uređaje. U svakom momentu sa Android telefona, Vaš komercijalista može da proveri stanje određenog klijenta, da naruči potrebnu robu ili izvrši bilo koju drugu radnju koja je potrebna da se uradi na licu mesta (popis artikala na policama, uspostavljanja veze sa centralom, itd)
  • Marketing – obezbedite sebi vodeće mesto na tržištu! Trenutno prema podacima republičkog zavoda za statistiku u Srbiji ima oko 1 milion korisnika pametnih telefona, što bi značilo da svaki 8 građanin u Srbiji ima pametni telefon. Mogućnost da plasirate svoj proizvod ova velikom auditorijumu je neverovatna, a za uspešnu kompaniju propustiti ovakvu šansu bilo bi prilično neozbiljno. Vaše najnovije vesti, akcije, promocije i sve ostalo što želite da Vaše potrošači imaju na dohvat ruke, sada će to i imati.
  • Analitika – Sve informacije koje su Vam dostupne decentralizovano, sada je moguće dobiti na jednom mestu. Putem različitih izveštaja za sektore unapredite Vaše poslovanje postavljajući ciljeve prema podacima dobijenih direktno sa Android uređaja. 1+1=2


Iz domaće kuhinje:
3D Društvena mreža
Hangtapp


hangtapp
društvena mreža
nove generacije
Copyright © 2020 Left Foot Inc. Mi smo iz budućnosti