Left Foot Inc | Razvoj Android Aplikacija | Izrada sajta | Stanoja Glavaša 13/17, 11000 Beograd, Cvijićeva 10, 26000 PančevoNovi Sad Smart City
projekat
FP7 SocIoTalNaša Android aplikacija
Droid Market
dostigla
70,000 download-a

 

Formular,Izrada sajta, izrada logoa, Left Foot Design

Izrada sajta

Izrada sajta

Izrada sajta je naše primarno zanimanje, naša strast i naš posao. Nemojte dozvoliti da Vaš novi sajt urade amateri ili neko ko misli da to nije. Slika Vaše Internet prezentacije je slika Vaše firme.

Poverite Vaš projekat timu iskusnih programera i dizajnera, koji će u kratkom vremenskom roku izaći u susret svim zahtevima po VEOMA povoljnoj ceni. Besplatna izrada sajta i slične ponude su  prečica do redizajna, jer je velika šansa da ćete se ponovo obratiti nekome za uslugu izrade prezentacije.

Izrada sajta koju mi nudimo izdvaja se pre svega zbog niske cene koja često nije slučaj za visok kvalitet usluge.

Uverite se i sami, pogledajte naš portfolio radova.

Popunite upitnik, kako bi ste saznali tačnu cenu izrade sajta za Vaše potrebe, ili nas kontaktirajte direktno.

Nudimo mogućnost obavljanja posla i izrade sajta u celosti preko Interneta.

Svaki sajt koji izradimo je maksimalno optimizovan za lako pronalaženje na Internet pretraživačima. Pogledajte naše prethodne radove: na primer ukucajte na Google-u kaučuk narukvice, ili zlatara cene, i u vrhu pretrage videćete Zlataru „Gligorić“; opremanje puteva ili fasadna cigla i na prvoj strani Google-a pojaviće se kompanija Tecosistem, odnosno Avako. Uvek imamo nove i originalne ideje, poštujući vaše zahteve, dolazimo do zajedničkog cilja, a to je kvalitetan proizvod kao obostrano zadovoljstvo.Iz domaće kuhinje:
3D Društvena mreža
Hangtapp


hangtapp
društvena mreža
nove generacije
Copyright © 2020 Left Foot Inc. Mi smo iz budućnosti