Left Foot Inc | Razvoj Android Aplikacija | Izrada sajta | Stanoja Glavaša 13/17, 11000 Beograd, Cvijićeva 10, 26000 PančevoNovi Sad Smart City
projekat
FP7 SocIoTalNaša Android aplikacija
Droid Market
dostigla
70,000 download-a

 

Formular,Izrada sajta, izrada logoa, Left Foot Design

Razvoj Android aplikacija

Razvoj android aplikacija za strana i domaća tržišta za sve potrebe je naša specijalnost. Visoko-obrazovan i stručni tim izaćiće u susret svim Vašim zahtevima. Nudimo Vam vrlo povoljan razvoj Android aplikacije, u moru drugih ponuda sigurni smo da Vam možemo obezbediti najpovoljniju!  Za sva pitanja budite slobodni da nas kontaktirate.

Pogledajte naš portfolio i uverite se u kvalitet koji nudimo pri razvoju rešenja za web i Android platformu.

Android razvoj aplikacija Beograd

Prva verzija operativnog sistema Android (1.0) predstavljena je u Septembru 2008. godine. Android 1.0 je svoju premijeru doživeo na telefonu kompanije HTC, koja je u sradnji sa kompanijom Gugl razvila telefon koji će uspešno realizovati početne zadatke koje je nova platforma imala. Jedini telefon koji je imao Android verzije 1.0 bio je HTC Dream ili T-Mobile G1.

Android 1.0 je patio od mnogih dečjih bolesti, te je Gugl šest meseci kasnije izbacio novu verziju sistema koja je ispravila par “kritičnih problema”, podršku za glasovnu pretragu, mogućnost plaćenih aplikacija u onlajn prodavnici (“Market”), ispravljene probleme u vezi sa servisom “Gmail” i još nekoliko sitnih prepravki. Ova ažurirana verzija sistema bila je Android verzije 1.1. Kao i prethodna verzija, ova verzija je bila namenjena telefonu kompanije HTC, HTC Dream, koji je i dalje predstavljao telefon namenjen programerima i inženjerima zaduženim za razvoj sistema, a i korisničkih aplikacija.
Trenutna najnovija verzija Android sistema je uveliko testirana, stabilna i nudi mogućnost za razvoj širokog spektra aplikacija.Iz domaće kuhinje:
3D Društvena mreža
Hangtapp


hangtapp
društvena mreža
nove generacije
Copyright © 2020 Left Foot Inc. Mi smo iz budućnosti